Justere bilders eksponering raskt

HTC U Ultra tilbyr en rask måte å justere eksponeringsnivået eller -lysstyrken i sanntid på.Slå på Berør Automatisk eksponering hvis du vil at kameraet skal justere eksponeringsnivåer automatisk når du klikker på et mørkere eller overeksponert område på søkerskjermbildet.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til modusen Foto eller Panorama-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  4. Klikk på Innstillinger.
  5. Merk av for Berør Automatisk eksponering.
  6. Klikk på det mørke området for å gjøre det lysere, eller klikk på det overeksponerte området for å gjøre det mørkere.

Hvis du vil finjustere ytterligere, kan du justere eksponeringen manuelt ved å dra fingeren opp og ned.

7. Når du er klar til å ta bildet, klikker du på .