Slå Smart forsterkning av eller på

Smart forsterkning gjør at Boost+-appen automatisk kan frigjøre minne på telefonen.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Boost+.
  2. Klikk på Avinstaller-knappen, og merk av eller fjern avmerkingen for Smart forsterkning.
  3. Når du blir bedt om å sette opp systemtillatelsen for Boost+, klikker du på Fortsett > Boost+
  4. Klikk på Tillat brukstilgang Av/på-bryteren.

Legge til apper på unntakslisten for Smart forsterkning

Du kan velge å angi at Boost+-appen skal hoppe over enkelte apper når den kjører sine Smart forsterkning-kontroller.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Boost+.
  2. Klikk på Smart forsterkning.
  3. Klikk på Flere alternativer-knappen > Administrer apper som er hoppet over.
  4. Klikk på Legg til, og velg appene du vil hoppe over.
  5. Klikk på Legg til.