Reisemodus

Reiser du ofte på tvers av tidssoner? Slå på Reisemodus i Innstillinger for å se en dobbel klokke på startskjermbildet og den låste skjermen som viser både hjemmetidssonen og gjeldende tidssone.
Viktig:
  • Sørg for å slå på plasseringstjenester i telefoninnstillingene.
  • Angi hjemmetidssonen først i Klokke-appen.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Dato og tid.
  2. Klikk på Reisemodus På/Av-bryteren for å slå reisemodus på eller av.
Du vil se en dobbel klokke på hjemmeplasseringen og gjeldende plassering så snart telefonen oppdager en annen tidssone enn hjemmetidssonen du har angitt.