Starte HTC U Ultra på nytt (myk tilbakestilling)

Hvis HTC U Ultra virker tregere enn normalt, ikke svarer eller har en app som ikke svarer riktig, kan du prøve å starte den på nytt og se om dette løser problemet.

1. Hvis skjermen er av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå den på igjen.
  2. Trykk på og hold AV/PÅ-knappen, og klikk på Start på nytt.

HTC U Ultra, svarer den ikke?

Hvis HTC U Ultra ikke svarer når du berører skjermen eller trykker på knappene, kan du fortsatt starte den på nytt.
Trykk på og hold AV/PÅ- og VOLUM NED-knappen inntil telefonen vibrerer, og slipp knappene.
Tips: Du må kanskje holde knappene inne i 12 til 15 sekunder før telefonen vibrerer.