Spille inn videoer i 3D Audio eller høyoppløsningslyd

Spille inn videoer, medregnet selfievideoer, med høyoppløsningslyd eller 3D Audio.
Viktig:
  • Høyoppløsningslyd er bare tilgjengelig når du har satt videokvaliteten til HD (720p) eller høyere.
  • Du kan ikke stanse videoinnspilling når du bruker høyoppløsningslyd.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Video-modus.
  3. Ifølge standardinnstillingen spilles video inn ved hjelp av 3D Audio. Du vil se i søkeren.
  4. Hvis du vil spille inn med høyoppløsningslyd, klikker du på for å åpne den utskyvbare menyen og klikker på Høyoppløsningslyd.
  5. Når du er klar til å starte opptaket, klikker du på .Når du spiller inn ved hjelp av 3D Audio, må du sørge for ikke å dekke til mikrofonen når du holder telefonen.
  6. Endre fokus til et annet motiv eller område ganske enkelt ved å trykke på det i søkerskjermbildet. Du kan også endre eksponeringen etter klikking ved å dra opp og ned på skjermen.
  7. Klikk på for å stanse innspillingen midlertidig, og klikk på for å fortsette.
  8. Hvis du vil stoppe innspillingen, klikker du på .
    Tips: Videoer innspilt i 3D Audio er merket med i Google Bilder. Bruk hodetelefoner under avspilling av video for å oppleve oppslukende lyd.
Videoer innspilt med høyoppløsningslyd lagres i filformatet MKV (Matroska-video).

Stille inn videooppløsning

1. Bytt til Video-modus.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Kvalitet fo å endre videooppløsningen.

Ta et bilde mens du spiller inn en video – VideoPic

1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Video-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på for å starte innspillingen.
  4. Under innspilling klikker du på når du vil ta et stillbilde.
  5. Bank på for å stoppe innspillingen.