Spille av videoer på HTC BlinkFeed

Hvis du er koblet til Wi-Fi og det finnes en nyhets- eller sosiale medier-posting som inneholder en video, spilles videoen automatisk av på flisen.
  • Klikk på en videoflis for å spille den av på full skjerm. Klikk på tittelen til videoflisen for å åpne artikkelsiden.
  • Mens videoen spilles av, klikker du på skjermen for å se avspillingskontrollene.
  • Hvis du vil slå av automatisk avspilling eller hvis du spiller av videoer mens du er på mobildata, klikker du på Vis navigasjonsskuff for å åpne den utskyvbare menyen, og klikker på Meny > Innstillinger > Videoer spilles av automatisk. Klikk på ønsket alternativ.