Administrere e-postmeldinger

E-post-appen gir enkle måter å sortere, flytte eller slette e-postmeldinger på.

Sortere e-postmeldinger

Tilpass hvordan du sorterer e-postmeldingene dine.

I en e-postkontos innboks klikker du på Flere alternativer-knappen > Sorter og velger blant sorteringsalternativene.

Flytte e-postmeldinger til en annen mappe

1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. Velg e-postmeldingene du vil flytte.
    Tips: Hvis du vil velge alle, velger du først en e-postmelding og klikker på Flere alternativer-knappen > Merk alt.
  3. Klikk på Flytt til og velg deretter en mappe.

Slette e-postmeldinger

1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. Velg e-postmeldingene du vil slette.
    Merk: Hvis du vil velge alle, velger du først en e-postmelding og klikker på Flere alternativer-knappen > Merk alt.
  3. Klikk på Slett.