Startlinje

Startlinjen gir deg enberøringstilgang til vanlig brukte apper (og andre snarveier). Du kan bytte ut appene på startlinjen med andre du bruker ofte.
Viktig:
  • Du kan bare tilpasse startlinjen i klassisk layout.
  • Hvis du bruker freestylelayout, vil du bare se startlinjen på den låste skjermen. De viste ikonene vil være de samme som har i klassisk layout.
  1. Trykk på og hold appen du vil skifte ut, og dra den deretter ut til .
  2. Klikk på for å gå til Apper-skjermbildet.
  3. Trykk og hold på en applikasjon og dra den deretter til den ledige plassen på startlinjen.