Installere en applikasjonsoppdatering

Når Internett-tilkoblingen er på og det finnes en oppdatering for HTC- eller mobiloperatørapper, vises oppdateringsvarslingsikonet på statuslinjen.
  1. Skyv Varslingspanelet åpent og klikk på Oppdateringsvarsling.

Oppdateringer-skjermen åpnes med listen over applikasjonsoppdateringene som skal installeres.

2. Klikk på et element for å se detaljene om det, og klikk deretter på .
  3. Når du er ferdig med å se over oppdateringene, klikk på Installer. Du vil bli bedt om å starte HTC U Ultra på nytt hvis nødvendig.