Velge en scene

I stedet for å justere kamerainnstillingene manuelt kan du velge en scene med forhåndsdefinerte innstillinger som passer bra for omgivelsene du fanger.
  1. startskjermbildet klikker du på kameraikonet for å åpne Kamera-appen.
  2. Bytt til Pro-modus. Se Velge en fangstmodus hvis du vil ha detaljer.
  3. Klikk på og velg en forhåndsdefinert scene. Velg:
    • når du fanger nattscener som for eksempel en skyline i byen eller en gate med lykter. Når du tar bilder, bør du holde kameraet så stødig som mulig.
    • når du fanger et motiv i rask bevegelse, for eksempel et barn som driver med sport, eller en bil i bevegelse.
    • når du tar et nærbilde av et motiv med mange detaljer, for eksempel en blomst eller et insekt.
  4. Når du er klar til å ta bildet, trykk på .
Hvis du må justere en scene manuelt og lagre den som en ny forhåndsdefinert innstilling, se Justere kamerainnstillinger manuelt .