Android 7.0 Nougat

Android 7.0 Nougat tilbyr nye funksjoner som gjør det enda mer praktisk å arbeide med apper og innstillinger.

Utføre flere oppgaver samtidig

Bortsett fra å bla gjennom kjørende apper, finnes det flere raskere måter å bruke NYLIGE APPER-knappen på for å bytte mellom apper.

• Vil du se en video mens du chatter samtidig? Bruk den delte skjermvisningen for å vise to aktive apper side ved side.
  • Bytt raskt til forrige app med et dobbeltklikk.

Hvis du vil ha detaljer, se Utføre flere oppgaver samtidig.

Forbedre varslinger

Se innkommende informasjon på en varsling uten at du må åpne en app. Hvis du mottok en ny melding, kan du sende et svar direkte fra varslingen. Se Varslingspanel.

Forbedrede innstillinger

• Begrense hvor mye mobildata telefonen bruker. Når du slår på Datasparer, vil ikke apper i bakgrunnen bruke datatilkoblingen med mindre du har gitt disse appene tilgang til mobildata. Se Datasparing.
  • Bruk Hurtiginnstillinger-linjen for å slå Wi-Fi og andre hurtiginnstillinger av og på. Se Bruke hurtiginnstillinger.
  • Det er ikke nødvendig lenger å navigere tilbake til hovedinnstillingene skjermbilde for skjermbilde. Det finnes en utstikkermeny som du kan åpne når som helst for å få direkte tilgang til hovedinnstillingene. Se Bli kjent med innstillingene dine.
  • På toppen av Innstillinger-skjermbildet ser du anbefalinger for hvordan du får mer ut av telefonen.
  • Ved siden av å endre skriftstørrelsen kan du også justere visningsstørrelsen for elementer som ikoner og bilder. Se Justere skjermstørrelsen.