Tilgjengelighetsfunksjoner

HTC U Ultra leveres med funksjoner og innstillinger som gir deg enkel tilgang til og bruk av apper og funksjoner.

Forbedre skjermens lesbarhet

Hvis du har lav synlighet, kan du utnytte disse funksjonene for å forbedre skjermens lesbarhet.

Forbedre lyden

Hvis du er hørselshemmet, gjør disse lydrelaterte funksjonene lytting på HTC U Ultra tydeligere og mer forståelig.

• Bruk TalkBack hvis du vil høre lydsignaler som beskriver hva du gjør på telefonen. Se TalkBack.
  • Når du bruker hodetelefoner, kan du regulere lydbalansen eller aktivere monolyd når du bruker en enkelt hodetelefon. Se Tilgjengelighetsinnstillinger.

Bruke stemmen

Du kan bruke stemmen til å utføre en handling på HTC U Ultra.

Bruk Motion Launch

Motion Launch kombinerer en bevegelses- og fingergest for å utføre en handling som å vekke opp HTC U Ultra fra dvalemodus eller starte kameraet. Hvis du vil ha detaljer, se Motion Launch.