HTC U Play‎

< < Menu

Måter å legge til innhold på HTC BlinkFeed

Personliggjør HTC BlinkFeed for visning av artikler og statusoppdateringer fra favorittnyhetskildene, kategoriene og appene du liker best.

Legge til kilder i HTC BlinkFeed

Legg til nyhetskilder som News Republic for å velge mellom mange forskjellige nyhetstjenester.
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Klikk på Legg til kilder, og klikk på kildene du vil legge til.

Velge feeder

Oppdag historier og artikler i HTC BlinkFeed.
Viktig: Du må legge til en nyhetskilde før du kan velge feeder.
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Ved siden av News Republic klikker du på Utvid > Legg til emner.
  3. Sveip på tvers av skjermen for å bla i kategoriene.
  4. Velg en eller flere feeder.

Vise innhold fra appene dine og sosiale nettverk

Se dine venners innlegg i sosiale nettverk eller vise innhold fra HTC-apper akkurat nå HTC BlinkFeed.
Viktig:
  • Du må logge deg på dine sosiale nettverk før du kan poste en statusoppdatering fra HTC BlinkFeed.
  • Når du velger et sosialt nettverk for å HTC BlinkFeed, må du gi HTC Sense tilgangstillatelse til det.
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Klikk på Legg til kilder, og velg appene og de sosiale nettverkene du liker.

Søke etter og legge til et interessant emne

Ser du etter et mer konkret emne? Søk etter og velg interessante emner for å vise dem på HTC BlinkFeed.
  1. I HTC BlinkFeed sveiper du til høyre for å åpne den utskyvbare menyen.
  2. Ved siden av News Republic klikker du på Utvid > Legg til emner.
  3. Klikk på Søkeemner, og klikk på Søkeemner før du angir nøkkelordene for det du ser etter.
  4. Klikk på et resultat for å legge det til i Mine emner i News Republic-appen.