HTC U Play‎

< < Menu

Låse opp skjermen

• Trykk på og hold fingeravtrykkleseren.
  • Sveipe oppover for å låse opp skjermen.
Hvis du har stilt inn en skjermlås, blir du bedt om å oppgi påloggingsdetaljer før HTC U Play låses opp.
Tips: Hvis du har angitt en hendelsespåminnelse eller en alarm, kan midlertidig stanse eller avvise hendelsen eller alarmen direkte fra låseskjermen. Bare dra eller opp.

Slå varslinger på den låste skjermen av eller på

Du kan velge å slå varslinger på den låste skjermen av eller på.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Lyd og varsling.
  2. Klikk på Når enheten er låst > Ikke vis varsler i det hele tatt.
    Merk: Hvis du ombestemmer deg senere, kan du klikke på Vis alt varslingsinnhold for å slå på varsler på den låste skjermen.

Kommunisere med varsler på den låste skjermen

I tillegg til å se varslinger på den låste skjermen kan du også kommunisere med dem.
  • Klikk på to ganger på et varsel for å gå direkte til den tilknyttede appen.
  • Sveip til venstre eller høyre på varslingen for å fjerne den.
  • Trykk på og hold en varsling for å se mer tilknyttet informasjon.
  • Klikk på for å prioritere varslinger fra den tilknyttede appen.