HTC U Play‎

< < Menu

Slå Bluetooth av eller på

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Bluetooth På/Av-bryteren for å slå Bluetooth-tilkoblingen av og på.
  3. Klikk på Bluetooth for å se en liste over tilgjengelige enheter.
Merk: Når Bluetooth ikke er i bruk, kan du slå av funksjonen for å spare strøm. Du må også slå den av på steder hvor bruk av trådløse enheter er forbudt, for eksempel om bord på fly eller i sykehus.