HTC U Play‎

< < Menu

Flere bakgrunner

Du kan dele et panoramabilde i tre deler slik at det strekker seg til de tre startskjermbildepanelene som ett bilde. Eller du kan velge å angi tre forskjellige bakgrunner for hvert widgetpanel.
Viktig:
  • Du kan bare bruke Flere bakgrunner mens du er i klassisk startskjermbildelayout.
  • Du kan bare angi flere bakgrunner for tre widgetpaneler. Bildet lengst til høyre vil brukes som bakgrunn for eventuelle tilleggspaneler.
  1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermbildet.
  2. Klikk på Tema.
  3. Klikk på Vis navigasjonsskuff > Rediger gjeldende tema.
  4. Klikk på Startsidebakgrunn.
  5. Klikk på Rullegardinliste > Flere.Du vil se tre sideminiatyrer.
  6. Klikk på Endre bakgrunn under den første sideminiatyren.
  7. Velg fra de forvalgte bakgrunnene, eller klikk på Mer for å velge mellom bildene.

Hvis du har valgt et panoramabilde, må du beskjære det fra og med området som passer inn i venstre widgetpanel på startskjermbildet.

8. Gjenta trinn 4 og 5 for å endre bakgrunnen for andre og tredje widgetpanel.
  9. Klikk på Sjekket.