HTC U Play‎

< < Menu

Gjenopprette fra din tidligere HTC-telefon

Hvis du brukte HTC Backup på din tidligere HTC-telefon, må du laste ned og bruke HTC Restore-appen på HTC U Play for å gjenopprette sikkerhetskopien.
Viktig: Avhengig av mengden innhold kan du pådra deg flere datakostnader og bruke lang tid når du gjenoppretter en sikkerhetskopi til HTC U Play. Bruk av en Wi-Fi-tilkobling er anbefalt.
  1. Etter at du er ferdig med å sette opp HTC U Play, skyver du varslingspanelet åpent og klikker på varslingen Overfør eller gjenopprett innholdet.

Hvis du ikke ser denne varslingen, gå du til Innstillinger og kikker på Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.

2. Klikk på Gjenopprett fra HTC Backup.

Hvis HTC Restore-appen ikke er installert på telefonen, blir du bedt om å laste ned og installere HTC Restore.

3. Klikk på Gjenopprett fra HTC Backup.
  4. Logg på med kontoen du brukte til å sikkerhetskopiere den gamle telefonen.
  5. Velg sikkerhetskopien for å gjenopprette til HTC U Play.
  6. Hvis du blir bedt om det, kan du velge om du vil bruke mobildataene dine eller Wi-Fi-tilkoblingen til å gjenopprette sikkerhetskopien.
  7. Følg instruksjonene på skjermen for å gjenopprette sikkerhetskopien.
  8. Skyv opp varslingspanelet for å undersøke om det finnes varsler knyttet til gjenoppretting av telefonen.

Appene dine fra Google Play vil gjenopprettes i bakgrunnen, og du kan spore fremdriften via en melding på statuslinjen. Når du skal gjenopprette betalingsapplikasjoner, må du laste ned og installere dem fra Google Play.

Appene dine vil vises på skjermbildet Apper etter hvert som de blir installert. Snarveien Apper og snarveiene på startskjermbildet vil omorganiseres som i sikkerhetskopien etter at alle appene dine er installert. Du kan fortsette å bruke HTC U Play mens appene gjenopprettes.