HTC U Play‎

< < Menu

Andre måter å skaffe kontakter og annet innhold på

Det finnes forskjellige fremgangsmåter for å legge til kontakter og annet innhold individuelt i HTC U Play.
Innholdskilde Hvordan overføre
Synkronisere med datamaskinen

Bruk HTC Sync Manager til å synkronisere kontakter, dokumenter, spillelister og mer mellom HTC U Play og en datamaskin som kjører operativsystemet Windows eller OS X.

Du kan også bruke det til å overføre din iTunes-sikkerhetskopi som inneholder kontakter, meldinger og annet innhold fra et iPhone fra en datamaskin til HTC U Play.

Google-konto Google-kontakter importeres til HTC U Play etter at du har logget deg på Google-kontoen. Du kan også opprette flere Google-kontakter direkte fra HTC U Play.
Sosiale nettverkskontoer Logg på sosiale nettverk du liker for å synkronisere kontaktinformasjon fra dem.
Microsoft Exchange ActiveSync HTC U Play synkroniserer dine arbeidskontakter fra Microsoft Exchange ActiveSync-serveren på arbeidsplassen din.
Outlook.com-kontoen Synkroniser personlige kontakter fra Microsoft Outlook.com-kontoen.
Telefonkontakter Du kan opprette kontakter lokalt på HTC U Play hvis du foretrekker å ikke lagre dem på Internett-kontoer.
nano-SIM-kort Kopier alle dine nano-SIM-kontakter til HTC U Play.