HTC U Play‎

< < Menu

Få applikasjoner fra Google Play

Google Play er stedet der du finner nye applikasjoner for HTC U Play. Velg fra et bredt utvalg av gratis- og betalingsapplikasjoner, for eksempel produktivitets- eller underholdningsprogrammer og spill.
Merk:
  • Hvis du vil kjøpe apper og annet innhold på Google Play, kan du bruke betalingsmetodene fra Google-kontoen. Når du foretar det første kjøpet, vil den valgte betalingsmetoden legges til Google-kontoen din. Hvis du vil lære mer om godtatte betalingsmetoder, se support.google.com.
  • De tilgjengelige betalingsmetodene varierer fra land til land.
  • Navnet på Play Butikk-appen kan variere avhengig av din region.

Finne og installere en applikasjon

Når du installerer applikasjoner og bruker dem i HTC U Play, kan de trenge tilgang til din personlige informasjon eller visse funksjoner eller innstillinger. Last ned og installer bare applikasjoner du stoler på.
Viktig: Vær forsiktig når du laster ned apper som har tilgang til funksjoner eller en vesentlig mengde data på HTC U Play. Du er ansvarlig for resultatene av å bruke nedlastede applikasjoner.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Play Butikk.
  2. Bla gjennom eller søke etter en app.
  3. Når du finner applikasjonen du liker, klikker du på den og leser beskrivelsen av den og brukeranmeldelsene.
  4. Hvis du vil installere en gratisapp, klikker du på Installer. Når du skal installere en betalt app, klikker du på prisknappen og deretter på Kjøp. Hvis du ikke har lagt til en betalingsmetode for Google-kontoen, kikker du på for å velge betalingsmetoden og klikker på Fortsett.
    Tips: Apper blir noen ganger oppdatert med forbedringer eller feilrettinger. For å laste ned oppdateringer automatisk, så klikker du, etter installering av applikasjonen, på > Automatisk oppdatering.
Når du skal åpne appen, klikker du på Åpne etter installeringen eller går til skjermbildet Apper og klikker på appen.

Gjenopprette applikasjoner fra Google Play

Har du oppgradert til en ny telefon, erstattet en tapt telefon eller gjort en fabrikknullstilling? Gjenopprett applikasjoner som du lastet ned tidligere.
  1. Fra startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Play Butikk.
  2. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.
  3. Klikk på Mine apper og spill og sveip til kategorien Bibliotek.
  4. Klikk på Installer ved siden av appen du vil gjenopprette.

For flere detaljer, se hjelp for Google Play.

Relaterte fremgangsmåter