HTC U Play‎

< < Menu

Redigere temaet

Etter at du har brukt et tema, kan du blande og tilpasse deler fra andre temaer, for eksempel lyder, ikoner og bakgrunner.
Viktig: Hvis du vil blande og tilpasse temaer, må du først laste ned temaelementer fra Temaer-butikken.
  1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermbildet.
  2. Klikk på Tema.
  3. Klikk på Vis navigasjonsskuff > Rediger gjeldende tema.
  4. Klikk på et av de andre temaelementene du vil endre. Hvis temaelementlisten er tom, klikker du på Rullegardinliste ved siden av temaelementnavnet og velger en av samlingene du kan plukke fra.
  5. Gjør ett av følgende:
    • Klikk på et element i temaelementlisten for å bruke endringen direkte.
    • Klikk på Last ned for å hente innholdet ved behov, og klikk på Bruk for å bruke endringen på ditt gjeldende tema.
  6. Trykk på inntil du ser skjermbildet Rediger gjeldende tema. Fortsett å foreta endringer inntil du er fornøyd med resultatet.
  7. Klikk på Lagre kopi for å lagre ditt nye tema. Hvis du redigerer et tema du har kopiert, klikker du på Lagre for å lagre endringene.