HTC U Play‎

< < Menu

Laste ned temaer eller individuelle elementer

Finn og last ned temaer og elementer som gjør det enkelt for deg å personliggjøre telefonen.
  1. Trykk og hold på et tomt område på startskjermbildet.
  2. Klikk på Tema.
  3. Hvis det er første gang du bruker Temaer, klikker du på Kom i gang og logger på med din foretrukne konto.
  4. På skjermbildet Anbefalt sveiper du opp og ned for å se forskjellige temaer og temaelementer, og klikker på Flere alternativer ved siden av hver kategori for å bla gjennom anbefalte elementer.
  5. Klikk på en miniatyr for å se detaljskjermbildet.
  6. Klikk på Last ned.
Tips: Hvis du ikke vil laste ned temaet eller et element med det samme, kan du klikke på Bokmerke for å bokmerke det først.

Hvis du vil bruke temaet etter at nedlastingen er ferdig, klikker du på Bruk. Hvis det valgte temaet omfatter sanger, vil også ringetonen, varslings- og alarmlyden endres.