HTC U Play‎

< < Menu

Fjerne søppelfiler manuelt

Du bør regelmessig fjerne søppelfiler som legger beslag på lagringsplass eller reduserer telefonens ytelse.
  1. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Boost+.
  2. Klikk på Tøm søppel.

Boost+-appen viser deg hvor mye lagringsplass som brukes opp av forskjellige søppelfiler, for eksempel hurtigbufferfiler, annonsefiler, midlertidige filer og appinstalleringsprogrammer.

3. Velg eller fjern søppelfiltypene du vil slette.

Du kan klikke på ved siden av en kategori for å vise filene under den.

4. Klikk på Rens-knappen for å fjerne søppelfiler.
Merk: I Boost+- appens innstillinger kan du også velge å bli varslet når søppelfilene overskrider en innstilt grense eller når en app ikke har vært i bruk på en stund.