HTC U Play‎

< < Menu

Velge en fangstmodus

Bytt til en fangstmodus du vil bruke til å ta bilder eller videoer. Kameraet på HTC U Play har forskjellige fangstmoduskategorier slik at du raskt kan finne ønsket modus.
  1. Klikk på for å åpne den utskyvbare menyen.

Du kan også sveipe rett fra venstre kant i liggende retning, eller sveip nedover fra øvre kant i liggende retning.

2. Rull gjennom menyen for å se de tilgjengelige fangstmodusene.
  3. Klikk på fangstmodusen du vil bruke.
  4. Hvis du vil bytte raskt mellom front- og hovedkamera, klikker du på på søkerskjermbildet.
  5. Du kan raskt bytte tilbake til bilde- eller videomodus fra andre fangstmoduser uten å åpne utstikkermenyen.Rett under hovedlukkerknappen klikker du bare på for å bytte tilbake til bildemodus eller på for å bytte tilbake til videomodus.

Fangstmodusinnstillinger

Du kan endre innstillingene for enkelte av fangstmodusene, for eksempel Foto- eller Video-modus. Hvis du vil endre innstillingene, velger du en modus og klikker på for å vise og velge de tilgjengelige innstillingene for den modusen.
Modus Innstilling Beskrivelse

Foto

Selfie-bilde

Pro

Bytt mellom tidsinnstillingene for å stille inn selvutløseren eller slå den av. Se Ta bilder med selvutløseren hvis du vil ha detaljer.

Foto

Selfie-bilde

Pro

Angi bildekvaliteten og sideforholdet. Se Angi bildekvalitet og -størrelse hvis du vi ha detaljer.

Video

Selfie-video

Angi videokvaliteten. Se Stille inn videooppløsning hvis du vil ha detaljer.
Pro Velg RAW- eller JPG-format for bilder. Se Ta et RAW-bilde hvis du vil ha detaljer.

Selfie-bilde

Selfiepanorama

Slå Live Makeup av eller på. Se Bruke hudretusjeringer med Live Makeup hvis du vil ha detaljer.