HTC U Play‎

< < Menu

Kontrollere apptillatelser

Når du åpner apper for første gang, blir du bedt om å gi dem tilgangstillatelse til visse data eller funksjoner, for eksempel kontakter eller mikrofonen. Dette gir deg mer kontroll over hvilke apper som har autorisert tilgang.
  • Hvis du mistenker at en viss app er ondsinnet eller ber om unødvendige tillatelser, bør du velge Avslå for å beskytte telefonen.
  • Hvis du velger Avslå i en klarert app, kan du kanskje ikke bruke appen eller utnytte all dens funksjonalitet. Når dette skjerm, går du til Innstillinger for å endre apptillatelser.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på Applikasjoner.
  3. Klikk på appen du vil konfigurere, og klikk på Tillatelser.
  4. Velg hvilke tillatelser du vil slå på.