HTC U Play‎

< < Menu

Legge til eller fjerne et widgetpanel

Viktig:
  • Du vil ikke være i stand til å legge til et nytt widgetpanel hvis du allerede har nådd maksimumsgrensen.
  • HTC BlinkFeed vises alltid som første panel (hvis det ikke er fjernet). Et widgetpanel kan ikke legges til foran HTC BlinkFeed.
  1. Trykk på og hold en tom plass på et widgetpanel.
  2. Klikk på Rediger side.
  3. Hvis du vil legge til et nytt widgetpanel, sveiper du til venstre inntil du ser -ikonet, og klikker på det.
  4. Hvis du vil fjerne et widgetpanel, sveiper du til venstre eller høyre inntil du ser panelet, og klikker på Fjern.
  5. Trykk på ved fullføring.

Ordne widgetpaneler

Viktig: Et widgetpanel kan ikke fjernes og settes inn foran HTC BlinkFeed.
  1. I HTC BlinkFeed eller et hvilket som helst widgetpanel skyver du to fingre sammen for å tilpasse startskjermbildet.
  2. Trykk på og hold en widgetpanelminiatyr, og dra den til venstre eller høyre til ønsket posisjon.
  3. Trykk på når du er ferdig med å ordne widgetpanelene.