Feste gjeldende skjermbilde

Hvis du ønsker ekstra sikkerhet når du skal vise telefonen til andre personer, kan du bruke skjermfestingsalternativet for å låse skjermen på gjeldende app.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Sikkerhet.
  2. Under Avansert klikker du på Skjermfesting og klikker på Av/på-bryteren for å slå på alternativet.
  3. Velg om du vil vise skjermlåsen når du løsner. Hvis du vil kreve en skjermlås for å løsne, gjør du ett av følgende:
    • Hvis du ikke har definert en skjermlås ennå, klikker du på Lås enheten ved løsning for å angi skjermlåsen.
    • Hvis du har en skjermlås, klikker du på Spør om opplåsingsmønster før løsning hvis dens av/på-bryter ikke er slått på.
  4. Åpne ønsket app og trykk på .
  5. På miniatyren i den siste appen du åpnet, klikker du på .
  6. Når du skal løse skjermen, holder du inne og samtidig.