Berøringslyder og vibrasjon

Enkelte personer liker lyd- eller vibrasjonstilbakemeldinger når de berører skjermen, og noen gjør det ikke. Du kan slå av forskjellige typer berøringslyder og vibrasjoner på HTC One M9 Prime Camera Edition.
  • Berøringstoner når du klikker på telefonens talltastatur
  • Berøringslyder når du klikker på skjermelementer
  • Lyder for skjermlåsing
  • Trekk-for-å-oppdatere-lyder
  • Vibrasjon ved trykking på maskinvareknapper
  • Berøringslyd og vibrasjon ved klikking på HTC Sense-tastaturet

Slå berøringslyder og vibrasjon av og på

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Lyd og varsling.
  2. Under System merker du av for alternativene du vil slå av eller på.

Slå av tastaturlyder og -vibrasjon

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Språk og tastatur.
  2. Klikk på HTC Sense Input.
  3. Klikk på Lydtilbakemelding og velg Ingen for å slå av tastaturlydene.
  4. Fjern alternativet Vibrasjonstilbakemelding for å slå av tastaturvibrasjon.