Slå plasseringstjenester av eller på

Du må aktivere posisjonskilder for å kunne finne posisjonen din på HTC One M9 Prime Camera Edition.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Plassering.
  2. Klikk på Av/På-bryteren for å slå funksjonen av og på.
  3. Under Posisjonskilder velger du ønsket posisjonsmodus. Hvis du vil ha et bedre anslag av plasseringen din, velger du Høy nøyaktighet. Hvis du vil spare batteristrøm, velger du Batterisparing.

Hvis du slår av en plasseringstjeneste (for eksempel GPS), betyr det at ingen applikasjoner på HTC One M9 Prime Camera Edition vil samle inn plasseringsdata gjennom den plasseringskilden. Tredjeparts applikasjoner kan imidlertid samle inn – og HTC One M9 Prime Camera Edition kan fortsette å tilby – plasseringsdata gjennom andre tjenester, blant annet gjennom Wi-Fi og signaltriangulering.