Bruke NFC

Med innebygd NFC (nærfeltkommunikasjon) på HTC One M9 Prime Camera Edition kan du dele innhold med en annen NFC-kompatibel mobil enhet på et lite øyeblikk.
Merk: NFC er kanskje ikke tilgjengelig i enkelte telefoner.
Send nettsider, fotoer, kontaktinformasjon og mer ved å holde ryggen på HTC One M9 Prime Camera Edition mot den andre enheten.

Du kan også bruke NFC for kontaktløs betaling. Tilgjengeligheten av NFC-betaling avhenger av når mobiloperatøren starter denne tjenesten. Kontakt mobiloperatøren hvis du vil ha detaljer.

Slå NFC av eller på

1. Gå til Innstillinger. Under Trådløst og nettverk klikker du på Mer.
  2. Klikk på NFC av/på-bryteren for å slå funksjonen av eller på.

Sende innhold

Viktig: Sørg for at begge enheter er låst opp og har NFC slått på. Hvis den andre enheten har et Android Beam-alternativ, sørg for at også det er slått på.
  1. Mens du viser innhold du vil dele i delingsalternativene, klikker du på Android Beam.
  2. Hold baksidene på HTC One M9 Prime Camera Edition og den andre telefonen mot hverandre.

Sørg for at NFC-området (mørkere del) på HTC One M9 Prime Camera Edition og den andre telefonens NFC-område er nær hverandre. Eksperimenter ved å flytte telefonene litt inntil en tilkobling finner sted.

3. Trykk på skjermen.
Det delte innholdet vises på den andre skjermen. For noen elementer som du har delt (som kontaktinformasjon), vises ekstra instrukser om hvordan du lagrer elementet på mottaksenheten.