Koble til et Bluetooth-headset

Du kan lytte til musikk over et stereoheadset av typen Bluetooth A2DP, eller snakke handsfree med et kompatibelt Bluetooth-headset.
Viktig: Gjør hodesettet synlig før du kobler det til slik at HTC One M9 Prime Camera Edition kan finne det. Se hodesettets håndbok hvis du vil ha mer informasjon.
  1. Slå på Bluetooth og undersøk listen over tilgjengelige enheter.

Se Slå Bluetooth av eller på.

2. Hvis headsettet ikke er oppført, klikker du på Søk etter enheter for å oppdatere listen.
  3. Klikk på navnet på headsettet i avsnittet Tilgjengelige enheters. HTC One M9 Prime Camera Edition parer med hodesettet, og tilkoblingsstatus for hodesettet vises under Sammenkoblede enheter.
  4. Hvis du blir bedt om å oppgi et passord, prøver du 0000 eller 1234 eller slår opp i dokumentasjonen til headsettet for å finne passordet.
Når Bluetooth-headsettet er tilkoblet, vil du se på statuslinjen.

Koble til et Bluetooth-headset igjen

Vanligvis kan du enkelt koble til headsettet igjen ved slå på Bluetooth HTC One M9 Prime Camera Edition og deretter slå på headsettet.

Du må kanskje koble til igjen manuelt hvis headsettet har vært brukt med en annen Bluetooth-enhet.

1. Slå på Bluetooth og undersøk listen over parede enheter.

Se Slå Bluetooth av eller på.

2. Trykk på headsettets navn under Sammenkoblede enheter.
  3. Hvis du blir bedt om å oppgi et passord, prøver du 0000 eller 1234 eller slår opp i dokumentasjonen til headsettet for å finne passordet.

Hvis du fortsatt ikke kan koble til headsettet, følger du instruksjonene under Opphev paring fra en Bluetooth-enhet og følger trinnene under Koble til et Bluetooth-headset.