Bruke HTC One M9 Prime Camera Edition som Wi-Fi-hotspot

Del datatilkoblingen med andre enheter ved å gjøre om HTC One M9 Prime Camera Edition til et Wi-Fi-hotspot.

Viktig:
  • Kontroller at dataforbindelsen er slått på.
  • Du må ha en godkjent dataplan for kontoen fra mobiloperatøren for å bruke denne tjenesten. Enheter koblet til ditt Wi-Fi-hotspot bruker data fra dataplanen du abonnerer på.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Under Trådløst og nettverk, klikk på Mer.
  3. Klikk på Mobil nettverksdeling > Portabelt Wi-Fi-hotspot.

Første gang du slår på Wi-Fi-hotspot, må du sette det opp.

4. Angi et hotspotnavn eller bruk standardverdien.
  5. Angi et passord eller bruk standardverdien.

Passordet er nøkkelen som andre personer må angi på sin enhet for å koble til og bruke HTC One M9 Prime Camera Edition som en trådløs ruter.

6. Klikk på > Avansert for å gjøre Wi-Fi-hotspotet ditt sikrere.

Velg mellom de tilgjengelige innstillingene og trykk på .

7. Klikk på bryteren for Portabelt Wi-Fi Hotspot På/Av for å slå det på.

HTC One M9 Prime Camera Edition er klar til å brukes som Wi-Fi-hotspot når du ser på statuslinjen.

Viktig: Som hjelp til å redusere sikkerhetsrisikoene bruker du standard sikkerhetsinnstillinger og angir et sikkert og unikt passord.