Slå datatilkoblingen av eller på

Å slå av dataforbindelsen forlenger batterilevetid og sparer dataoverføringskostnader.
Viktig:
Du trenger 4G/LTE-abonnement for å bruke operatørens 4G/LTE-nettverk for tale og datatjenester. Hør med operatøren hvis du vil ha detaljer.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Innstillinger.
  2. Klikk på På/Av-bryteren for å slå dataforbindelsen av og på.
Merk: Hvis du ikke har datatilkoblingen slått på og du heller ikke er koblet til et Wi-Fi-nettverk, vil du ikke motta automatiske oppdateringer av e-post, sosiale nettverkskontoer og annen synkronisert informasjon.