Bruke Klokke

Hent mer fra Klokke enn bare vanlig dato og klokkeslettet. Bruk HTC One M9 Prime Camera Edition som en verdensklokke for å se hva datoen og klokken er i andre byer i verden. Du kan også stille inn alarmer eller spore tiden med stoppeklokken eller tidsuret.

Angi en alarm

Du kan sette opp én eller flere alarmer.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Klokke.
  2. I kategorien Alarmer merker du av i avmerkingsboksen for en alarm og klikker på den alarmen.
  3. Under Angi alarm bruker du rullehjulene for å stille inn alarmtiden.
  4. Hvis du ønsker alarmen for flere dager, klikk på Gjenta.
  5. Trykk på Ferdig.
Tips:
  • Når du skal slå av en alarm, klikker du i avmerkingsboksen for den alarmen.
  • Hvis du vil angi mer enn tre alarmer, klikker du på .

Stille inn dato og klokkeslett manuelt

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Klokke.
  2. I kategorien Global klokke klikker du på > Lokale tidsinnstillinger.
  3. Fjern merkene for Auto. dato og klokkeslett og Automatisk tidssone og still deretter inn riktig tidssone, dato og klokkeslett.
Tips: For å vise militærtid, velg alternativet Bruk 24-timers format option.