Personliggjøre HTC Dot View

Hvis du kjøpte HTC Dot View-dekselet designet for HTC One M9 Prime Camera Edition, bruker du den aktuelle appen for å personliggjøre hva som skal vises gjennom dekselet.
startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på HTC Dot View.
Merk: HTC Dot View-appen er tilgjengelig i Google Play. Sørg for å installere den siste appoppdateringen.

Bakgrunnsbilde

Velg et forhåndsdefinert bakgrunn, eller opprett din egen punktvise bakgrunn fra et bilde.
  1. I HTC Dot View-appen klikker du på > Temaer.
  2. Velg et forhåndsdefinert mønster som bakgrunn.

Hvis du vil opprette din egen bakgrunn, klikker du på og velger om du vil bruke et eksisterende bilde fra Galleri eller ta et nytt bilde. Du kan også legge til en bakgrunn fra Temaer-appen.

3. Hvis du valgte eller tar et bilde, beskjærer du det og klikker på Ferdig.
  4. Klikk på Bruk.
De beste resultatene når du lager din egen bakgrunn, får du når du bruker et enkelt bilde med klart atskilte farger mellom motiv og bakgrunn. Bruk for eksempel et blde som viser et motiv med høy kontrast mot en enkel bakgrunn.

Type varsler å vise

Varsler for klokkealarmer, tidtakere og kalenderhendelser vil vises automatisk gjennom HTC Dot View-dekselet. Du kan velge om du vil vise eller skjule varsler for apper, blant annet E-post, Meldinger, Telefon og andre.
  1. I HTC Dot View-appen klikker du på > Innstillinger > Varslingsinnstillinger.
  2. Velg hvilke appvarslinger du vil vise eller skjule.