Google-apper

Med suiten av Google-apper på HTC One M9 Prime Camera Edition kan du bli mer produktiv, surfe på Internett, bli underholdt og gjøre mange andre ting.

Gmail

Gmail lar deg sende og motta e-post fra dine Google-kontoer eller andre e-postkontoer – alt samlet i én praktisk app.

Google Chrome

Bruk Google Chrome til å surfe på Internett, søke på web og bokmerke dine favorittwebområder.

Google Drive

Lagre fotografier, dokumenter og andre filer på Google Drive for å få tilgang til dem på HTC One M9 Prime Camera Edition, datamaskinen din og andre mobile enheter du har. I tillegg til standard lagringsplass fra Google Drive kan du ha rett til å motta ekstra online lagringsplass gratis. Logg deg på Google-kontoen din på HTC One M9 Prime Camera Edition (og ikke fra datamaskinen din eller andre ikke-HTC-telefoner) for å innløse dette tilbudet.

Google Maps

Google Maps lar deg finne din gjeldende posisjon, vise den aktuelle trafikksituasjonen og motta detaljerte veibeskrivelser til din destinasjon.

Det medfølger også et søkeverktøy hvor du kan finne interessepunkter eller en adresse på et kart, eller vise posisjoner på gatenivå.

Google Play-musikk

Google Play-musikk lar deg opprette ditt eget musikkbibliotek, spille av dine favorittspor og kjøpe de siste albumene eller sanger fra tusenvis av artister rundt om i verden.

YouTube

Del din videoer eller sjekk de siste videosensasjonene ved hjelp av YouTube-appen.