Få øyeblikkelig informasjon med Google Now

Trenger du informasjon om været eller morgenrushet før du starter dagen din? Google Now leverer rask og oppdatert informasjon som er viktig for deg, helt uten søket.
Avhengig av plasseringen din, tidspunktet på dagen og tidligere Google-søk, viser Google Now informasjonskort som inkluderer:
  • Dagens vær og værvarslet for kommende dager.
  • Trafikkforholdene for reisen til jobb eller hjem igjen.
  • Veibeskrivelsene og reisetiden til neste avtale.
  • Neste tog eller buss til plattformen eller busstoppen din.
  • Favorittlagets status og statistikk mens du ser på spillet.

Åpne Google-søk-appen for å bruke Google Now. På startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Google. Eller klikk på widgeten for Google-søkelinjen når den er tilgjengelig.

Sette opp Google Now

Viktig: Før du setter opp Google Now:
  • Sørg for at du er logget på Google-kontoen din.
  • Slå på plasseringstjenester og sørg for at du har en Internett-tilkobling.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Google.
  2. Klikk på Kom i gang. Eller hvis du tidligere har satt opp Google Now HTC One M9 Prime Camera Edition og slått den av, klikker du på Hent nå-kort > Oppsett.
  3. Les informasjonsskjermbildet og klikk på Ja, jeg er med. Google Now-informasjonskort begynner å vises på Google-søkeskjermen.
  4. Sveip opp skjermen hvis du vil se alle tilgjengelige informasjonskort.
  5. Hvis du vil avvise et kort, sveiper du det til høyre.
Avhengig av informasjonen du har tillatt å dele, vil flere informasjonskort vises på Google-søkeskjermbildet mens du bruker HTC One M9 Prime Camera Edition til å søke på Internett, angi påminnelser og annet.

Endre kortinnstillinger

Du kan enkelt tilpasse innstillingene til Google Now-kort for å passe informasjonsbehovene dine. For eksempel kan du endre vær-enhetene i Vær-kartet eller transportmodusen din i Trafikk-kartet.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Google.
  2. Du kan gjøre følgende:
    • Hvis du vil endre innstillingene for et bestemt kort, klikker du på og klikker på en handling.
    • Hvis du vil endre konkret kortinformasjon som jobbadresse og navnet på et sportsteam eller visse aksjer du følger, klikker du på og deretter på Tilpass Google Nå. Velg informasjonen du vil endre.

Innstilling av påminnelser i Google Now

Å opprette påminnelser i Google Now er en enkel måte å holde styr på ting du skal gjøre. Du kan angi tids- eller plasseringsbaserte påminnelser. Når påminnelsestiden er ute eller når du har ankommet det bestemte stedet, viser Google Now Påminnelse-kortet på Google-søkeskjermbildet og viser et varsel.
Merk: Denne funksjonen er kanskje ikke tilgjengelig på alle språk.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Google.
  2. Klikk på og deretter på Påminnelser.
  3. Klikk på .
  4. Angi påminnelsestittelen, for eksempel oppgaven du vil bli minnet på.
  5. Velg Tid for å angi en tidsbasert påminnelse eller Sted for å angi en plasseringsbasert påminnelse.
  6. Angi påminnelsestiden eller plasseringsdetaljer.
  7. Klikk på .

Når påminnelsestidspunktet kommer eller du har ankommet sted, vil Påminnelse-kortet vises på Google-søkeskjermbildet. Du kan deretter avvise eller utsette påminnelsen.

Slå av Google Now

1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Google.
  2. Klikk på Søk og nå > Nå-kort.
  3. Klikk på bryteren ved siden av Vis kort, og klikk på Slå av.