Legge til en e-postkonto

Sett opp flere e-postkontoer, f.eks. en annen Microsoft Exchange ActiveSync-konto eller en konto fra en Web-basert e-posttjeneste eller e-postleverandør.
Viktig: Hvis du legger til en Microsoft Exchange ActiveSync- eller en POP3/IMAP-e-postkonto, spør nettverksadministratoren eller e-posttjenesten for flere e-postinnstillinger som du kan trenge.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post.
  2. Trykk på > Legg til konto.
  3. Velg en e-postkonto fra listen over e-postleverandører. Ellers velger du Annen (POP3/IMAP).
  4. Skriv inn e-postadressen og passordet for e-postkontoen, og trykk deretter på Neste.
    Merk: Noen e-postkontoer lar deg bestemme en synkroniseringsplan. Du kan bruke Smart synkronisering til å spare batteristrøm. Se Hva er Smart-synkronisering?.
  5. Skriv inn et navn for e-postkontoen, og klikk på Fullfør.