Søke e-postmeldinger

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post.
  2. Trykk på .
  3. Hvis du vil begrense søkets omfang, klikker du på , sjekker søkealternativene og klikker på OK. Du kan for eksempel fokusere søket på e-postinnhold eller filtrere e-postmeldinger som har vedlegg eller er merket med høy prioritet.
  4. I søkeboksen angir du ordene du vil søke etter.
  5. Klikk på et resultat for å åpne e-postmeldingen.

Søke etter e-post fra en kontakt

Husker du avsenderen, men finner ikke en bestemt e-postmelding fra ham eller henne?
  1. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  2. Trykk på og hold en e-postmelding fra en kontakt.
  3. Klikk på Vis all e-post fra avsender. En liste med e-postmeldinger fra den kontakten vises.