Lese og svare på en e-postmelding

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på E-post.
  2. Bytt til e-postkontoen du vil bruke.
  3. I e-postkontoens innboks trykker du på e-postmeldingen eller samtalen du vil lese.
    Merk: Dersom du vil lese en bestemt melding i en e-postsamtale, trykk på for å utvide samtalen, og trykk deretter på e-postmeldingen.
  4. Trykk på Svar eller Svar alle.
    Tips: Trykk på for flere handlinger for e-posten.

Svare raskt på en e-postmelding

Du kan svare raskt på en ny e-postmelding fra startskjermbildet eller den låste skjermen.
  1. Når du mottar varsel om en ny e-postmelding, skyver du varslingspanelet nedover.
  2. I e-postforhåndsvisning klikker du på Svar alle.

Hvis du har flere varslinger og du ikke ser e-postalternativene, utvider du e-postforhåndsvisningen ved å skyve to fingre fra hverandre på varslingen.

3. Lag din egen svarmelding og klikk på .

Lagre et bilde i en e-postmelding

Viktig:
  • Avhengig av innstillingen for e-poststørrelse må du kanskje klikke på Vis bilder for å se bilder som er innebygd i en e-postmelding.
  • Bilder på linje vises kanskje ikke riktig ved bruk av visse e-postkontoer.
Mens du viser en e-postmelding, trykker du på og holder et innebygd bilde og klikker på Lagre bilde. Du finner det lagrede bildet i albumet Alle nedlastinger i Galleri.

Du kan også kopiere bildet til utklippstavlen eller bruke det som bakgrunn.