Godta eller avslå en møteinnkalling

Bytt til Invitasjoner-visningen for å vise møteinvitasjoner du ennå ikke har godtatt eller avslått.
Viktig: Du må sette opp en Exchange ActiveSync-konto for å motta møteinvitasjoner i Kalender.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kalender.
  2. Trykk på > Inviterer, og trykk på en møteinnkalling.
  3. Godta eller avslå invitasjonen, godta den foreløpig eller foreslått et nytt tidspunkt.
    Tips: Klikk på for å velge mellom flere alternativer, sånn som flytting av invitasjonen til en mappe.
Hvis du må avlyse en godtatt møteinvitasjon eller foreslå et nytt tidspunkt, så få vist detaljer for hendelsen i Kalender, og klikk deretter på Svar.
Relaterte fremgangsmåter