Velg hvilke kalendere du vil vise

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kalender.
  2. Klikk på > Kontoer (alle kalendere) eller Kontoer (multikalender).
  3. Velge eller slette en konto du ønsker å vise eller skjule.

Hvis du har flere kalendere under en online konto, trykker du for å velge elementene du vil inkludere.

4. Trykk på Lagre.
Merk: Kalendere blir synkronisert på HTC One M9 Prime Camera Edition selv om de er skjult.