Kontaktgrupper

Organiser dine venner, familie og kolleger i grupper, slik at du raskt kan sende en melding eller e-post til alle i gruppen. Vi har også lagt til gruppen Hyppig for å automatisk legge til kontaktene du oftest ringer eller mottar anrop fra.

HTC One M9 Prime Camera Edition synkroniserer også med grupper du har opprettet i Google-kontoen din.

Opprette en gruppe

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. I kategorien Grupper klikker du på .
  3. Skriv inn et navn på gruppen, og klikk på > Legg til kontakt i gruppe.
  4. Velg hvilke kontakter du vil legge til, og klikk på Lagre.
  5. Når gruppen din er ferdig, klikk på Lagre.

Sende en melding eller e-postmelding til en gruppe

Merk: Du vil bli belastet for hver tekstmelding som sendes. For eksempel hvis du sender en melding til en gruppe på fem personer vil du bli debitert for fem meldinger.
  1. I kategorien Grupper klikker du på gruppen du vil sende en melding eller e-post til.
  2. Gå til kategorien Gruppehandling.
  3. Velg om du vil sende en gruppemelding eller gruppe-e-post.

Redigere en gruppe

1. I kategorien Grupper trykker du på og holder gruppen og klikker deretter på Rediger gruppe.
  2. Du kan:
    • Endre gruppenavnet. Du kan bare endre navnet for grupper du har opprettet.
    • Legge til flere kontakter i gruppen. Klikk på > Legg til kontakt i gruppe.
    • Velg kontaktene du vil fjerne fra gruppen.
  3. Trykk på Lagre.

Fjerne kontaktgrupper

1. I kategorien Grupper klikker du på > Rediger grupper.
  2. Velg kontaktgruppene du vil fjerne.
  3. Trykk på Lagre.