Slå sammen kontaktinformasjon

Unngå dupliserte oppføringer når du slår sammen kontaktinformasjon fra ulike kilder, som sosiale nettverkskontoer, til én kontakt.

Godta foreslått kontaktlenker

Når HTC One M9 Prime Camera Edition finner kontakter som kan slås sammen, vil du se et lenkevarsel når du åpner Kontakter-appen.

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. I Kontakter-kategorien klikker du på varslingen Foreslåtte kontaktlenker når den er tilgjengelig. Du får se en liste over forslag til kontakter å slå sammen.
  3. Klikk på ved siden av kontakten du vil slå sammen. I andre tilfeller klikker du på for å avvise koblingsforslaget.
Tips: Hvis du ikke ønsker å motta forslag på kontaktlenker, går du til kategorien Kontakter og klikker på > Innstillinger. Tøm alternativet Foreslå kontaktlink.

Slå sammen kontaktinformasjon manuelt

1. I kategorien Kontakter klikker du på navnet til kontakten (ikke ikonet eller bildet) som du vil etablere en kobling til.
  2. Trykk > Kobling.
  3. Du kan:
    • Under Foreslå koblinger kobler du kontakten til en konto.
    • Under Legg til kontakt klikker du på ett av alternativene for å koble til en annen kontakt.

Bryte koblingen

1. I kategorien Kontakter klikker du på navnet til kontakten (ikke ikonet eller bildet) hvis lenke du vil bryte.
  2. Trykk > Kobling.
  3. Under Koblede kontakter klikker du ved siden av en konto for å bryte lenken.