Importere eller kopiere kontakter

Importere kontakter fra et nano-SIM-kort

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. I kategorien Kontakter klikker du på > Administrere kontakter.
  3. Klikk på Importer/eksporter kontakter > Importer fra SIM-kort.
  4. Hvis du blir bedt om det, velger du hvilken konto du vil importere kontakter til.
  5. Velg kontaktene du vil importere.
  6. Trykk på Lagre.

Importere en kontakt fra en Exchange ActiveSync-konto

1. I kategorien Kontakter klikker du på og skriver inn de første bokstavene i kontaktens navn eller e-postadresse i søkeboksen.
  2. Klikk på Søk etter kontakter i firmakatalogen.
  3. Klikk på navnet til kontakten du vil kopiere til HTC One M9 Prime Camera Edition.
  4. Klikk på for å importere kontakten.

Kopiere kontakter fra en konto til en annen

Viktig: Kontakter fra sosiale nettverk kan kanskje ikke kopieres.
  1. I kategorien Kontakter klikker du på > Administrere kontakter.
  2. Klikk på Kopier kontakter, og velg deretter en kontakttype eller online konto å kopiere fra.
  3. Velg en kontakttype eller konto som du vil lagre til.