Legge til en ny kontakt

1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. På kategorien Kontakter klikker du på .
  3. Klikk på Navn-feltet og angi kontaktnavnet. Klikk på for å legge inn kontaktens fornavn, mellomnavn eller familienavn og eventuelle navnesuffiks, f.eks. Jr.
  4. Velg Kontakttype. Dette bestemmer hvilken konto kontakten vil synkronisere med.
  5. Skriv inn kontaktinformasjonen i feltene som er beregnet til det.
  6. Klikk på .
Når du trykker på den tilføyde kontakten på kontaktlisten, vil du se kontaktinformasjon og utveksling av meldinger og samtaler. Avhengig av kontakttypen vil du kanskje også se personlige sosiale nettverksoppdateringer og tilsvarende hendelser.

Hvordan legge til et internnummer til et nummer i kontakter?

Når du oppretter en ny kontakt eller redigerer en kontakts detaljer i Kontakter, kan du legge til et internnummer til nummeret deres slik at du kan hoppe over viderekoblingen når du ringer.
  1. Etter å ha skrevet inn hovednummeret, så gjør ett av følgende:
    • Klikk på P(,) for å sette inn en pause før telefonen ringer internnummeret. Hvis du vil sette inn en lengre pause, angir du P(,) flere ganger.
    • Trykk på W(;) for å bli bedt om å bekrefte internnummeret.
  2. Skriv inn internnummeret.