Kontaktliste

Kontakter-appen viser alle kontakter du har lagret på HTC One M9 Prime Camera Edition og fra onlinekontoer du er pålogget. Bruk Kontakter-appen til å kommunisere enkelt med menneskene som betyr noe for deg.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. På kontaktlisten kan du:
    • Vise profilen og redigere kontaktinformasjonen.
    • Opprette, redigere, finne eller sende kontakter.
    • Klikk på et kontaktbilde for å finne raske måter å ta kontakt på.
    • Se når en kontakt har sendt deg nye meldinger.
Tips: Hvis du vil sortere kontaktene dine etter fornavn eller etternavn, klikker du på > Innstillinger > Sorter kontakter etter.

Filtrere kontaktlisten

Når kontaktlisten blir lang, kan du velge hvilke kontoer du vil vise for kontakten.
  1. På kategorien Kontakter klikker du på .
  2. Velg kontoene som inneholder kontaktene du vil vise.
  3. Trykk på .

Finne folk

Søk etter kontakter som er lagret på HTC One M9 Prime Camera Edition, firmakatalogen hvis du har en Exchange ActiveSync-konto, eller sosiale nettverk du er logget inn på.
  1. startskjermbildet klikker du på og finner frem til og klikker på Kontakter.
  2. Dette kan du gjøre i kategorien Kontakter:
    • Finn folk i kontaktlisten. Klikk på , og skriv deretter inn de første bokstavene i boksen Søk i kontakter.
    • Finn folk i firmakatalogen. Klikk på , skriv inn de første bokstavene i boksen Søk i kontakter, og velg deretter Søk etter kontakter i firmakatalogen.
Tips: I tillegg til å søke etter en kontakt ved navn, kan du søke med kontaktens e-postadresse eller firmanavn. I kategorien Kontakter trykker du på > Innstillinger > Søk i kontakter etter, og velger deretter et søkekriterium.