Tilbakestille HTC One M9 Prime Camera Edition (hard tilbakestilling)

Hvis HTC One M9 Prime Camera Edition har et vedvarende problem som ikke kan løses, kan du utføre en fabrikktilbakestilling (også kalt en hard tilbakestilling eller hovedtilbakestilling). En fabrikktilbakestilling tilbakestiller telefonen til dens opprinnelige tilstand – tilstanden før du slo på telefonen for første gang.
Viktig: Ved fabrikktilbakestilling fjernes apper du har lastet ned og installert, kontoene dine, filene dine, samt system- og appdata og innstillinger. Før en fabrikktilbakestilling må du sørge for å sikkerhetskopiere alle data og filer du vil beholde.
  1. startskjermbildet klikker du på > Innstillinger > Sikkerhetskopiering og tilbakestilling.
  2. Klikk på Tilbakestill telefonen.

Hvis du vil slette medier og andre data fra lagringskortet, klikker du på Slett SD-kort.

3. Klikk på OK.
Merk: En fabrikktilbakestilling vil kanskje ikke slette alle data permanent fra telefonen, blant annet personlig informasjon.