Starte HTC One M9 Prime Camera Edition på nytt (myk tilbakestilling)

Hvis HTC One M9 Prime Camera Edition virker tregere enn normalt, ikke svarer eller har en app som ikke virker som den skal, kan du prøve å starte enheten på nytt og se om dette løser problemet.

1. Hvis skjermen er av, trykker du på AV/PÅ-knappen for å slå den på igjen.
  2. Trykk på og hold AV/PÅ-knappen, og klikk på Start på nytt.
  3. Når du blir bedt om å bekrefte, klikker du på Start på nytt.

HTC One M9 Prime Camera Edition svarer ikke?

Hvis HTC One M9 Prime Camera Edition ikke svarer når du berører skjermen eller trykker på knappene, kan du fortsatt starte den på nytt.
Trykk på og hold AV/PÅ- og VOLUM OPP-knappene i minst 10 sekunder. HTC One M9 Prime Camera Edition starter på nytt.