Om HTC Sync Manager

HTC Sync Manager støtter en datamaskin som kjører operativsystemet Windows eller OS X.

Her er tingene du kan gjøre med HTC Sync Manager.

Vis og administrer medier på datamaskinen og telefonen

• Bla etter og administrer musikk, bilder og videoer som finnes på datamaskinen og telefonen.
  • Importer spillelister fra iTunes og Windows Media Player fra datamaskinen til HTC Sync Manager.
  • Opprett spillelister fra musikk på telefonen eller datamaskinen, og synkroniser disse spillelistene på begge enheter.
  • Spill av musikk og videoer med den innebygde spilleren.

Overfør innhold

• Overfør iPhone-bilder, tekstmeldinger, kontakter og mer til HTC-telefonen. Du kan også finne og installere de samme appene som du brukte på iPhone.
  • Importer all musikk, bilder og videoer fra HTC-telefonen til datamaskinen.
  • Kopier utvalgt musikk, bilder og videoer fra datamaskinen til telefonen.
  • Importer dokumenter fra datamaskinen til telefonen.

Sikkerhetskopier og gjenopprett

Sikkerhetskopier HTC-telefonen til datamaskinen slik at du enkelt kan gjenopprette sikkerhetskopien til samme telefon eller til en annen HTC-telefon.

Synkroniser data

Synkroniser data, for eksempel kontakter og kalenderoppføringer, mellom telefonen og datamaskinen.