Måter du kan sikkerhetskopiere filer, data og innstillinger

Er du redd for å miste viktige data på HTC One M9 Prime Camera Edition? Sikkerhetskopier HTC One M9 Prime Camera Edition før du fjerner innhold fra lagringsområdet, utfører en fabrikktilbakestilling eller oppgraderer til en ny telefon.

Android Backup-tjeneste

Bruk Google-kontoen din til å sikkerhetskopiere appdata automatisk og innstillinger, medregnet Wi-Fi-passord og -filer som er lagret av visse apper.

HTC Sync Manager

Bruk HTC Sync Manager til å importere musikk, bilder og videoer til fra HTC One M9 Prime Camera Edition til datamaskinen. Du kan også synkronisere lokalt lagrede kontakter, kalenderoppføringer og spillelister mellom HTC One M9 Prime Camera Edition og datamaskinen din.

Tilsvarende er HTC Sync Manager et godt alternativ hvis du ikke vil sikkerhetskopiere kontoer, innstillinger og annet personlig innhold til nettskyen. Du kan bruke applikasjonen til å lage sikkerhetskopier av HTC One M9 Prime Camera Edition på datamaskinen din.

Andre backupalternativer

Hvis du vil, kan du sikkerhetskopiere data eller filer separat.

Med noen apper kan du sikkerhetskopiere data til telefonens lagringsområde eller et lagringskort slik at du enkelt kan gjenopprette dem etter en fabrikktilbakestilling. Bare sørg for ikke å slette lagringsområdet eller lagringskortet når du foretar en fabrikktilbakestilling.

Meldinger Sikkerhetskopier tekstmeldinger til telefonens lagringsområde eller et minnekort, eller lagre dem som et e-postvedlegg.
Kontakter
  • Lagre kontakter og andre personlige data til online-kontoer, slik at du enkelt kan synkronisere dem når du bytter til en annen telefon.
  • Hvis du har lokalt lagrede kontakter i Kontakter-appen, kan du eksportere dem til telefonens lagringsområde eller et minnekort.
Filer Kopier og lim inn filer manuelt ved å koble HTC One M9 Prime Camera Edition til datamaskinen som en diskstasjon.
Andre data Sjekk andre apper for å se om de støtter eksport av data til telefonens lagringsområde eller minnekort.